Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Göngyölt karaj kolbásszal és füstölt sajttal töltve

60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, és grillfűszerrel megszórjuk.

A sajtot lereszeljük. A kolbászt, az újhagymát és a paprikákat apró kockákra vágjuk, és összedolgozzuk a sajttal. A tölteléket elosztjuk a kiterített karajszeleteken, majd a hússzeleteket felgöngyöljük. A hústekercseket 2-2 szelet baconba tekerjük, és szorosan alufóliába csavarjuk.

A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük. Mikor átsült, a fóliát levéve a bacont pár perc alatt a sütőben megpiríthatjuk rajta, így szép piros és ropogós lesz.

Tetszés szerinti körettel tálalható (sült burgonya, burgonyapüré, rizs, saláták…). Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek