Ez a legjobb gyógytea megfázásra! Így készítheted el házilag

default user icon
MME
Ha egy óriási C-vitamin bombára van szükséged, ezzel a házi csodaitallal nem lőhetsz mellé. Csak néhány szem galagonyára, kökényre és csipkebogyóra lesz hozzá szükséged!

A Mindmegette.hu szakértőjeként Megyeri Sára Dzsindzsa, ehető növények nyomában című videósorozatában mutatja meg nektek, mire használhatjátok az erdőn-mezőn, saját kezűleg gyűjtött növényeket.

Barangolj vele a természetbe, most ugyanis olyan izgalmas növényeket válogatott össze, mint a csipkebogyó, a kökény és a galagonya. Sőt, azt is megmutatja, hogy készítetsz belőlük isteni finom és - nem utolsó sorban - szuperegészséges gyógyteát.

Nézd meg videón, hogy készítheted el a galagonyás gyógyteát házilag:

MEGYERI SÁRA

„Egész kicsi koromtól kezdve rengeteget kirándultunk, de én a sima túrázást sajnos nem értem - annyi minden van a természetben, hogy valamit mindig szedni kell! A gombázás volt az eredeti szerelem, de a gombák sajnos hisztisek, így lassan átterelődött a figyelmem a többi csodára az erdőkben, és elcsavarták a fejem az ehető növények. A természetnek olyan jó ízlése van, hogy azt mutogatni kéne - én pedig boldogan megteszem! És igyekszem úgy élni, hogy a következő életemben őzike lehessek a Vértesben."

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss