Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 finom, vitamindús étel gyökérzöldségekből

default user icon
MME
A téli időszak fontos vitaminforrásai a gyökérzöldségek, mégsem értékeljük kellőképpen ezeket a finomságokat. Itt az idő, hogy átgondold a hozzájuk fűződő viszonyodat: mutatjuk, milyen változatosan elkészíthetők. A végeredményt minden esetben imádni fogod!

Ugyan a gyökérzöldségek szűk családjába csak a sárgarépa, a fehérrépa és a zeller tartozik, ennél sokkal több zöldségről van szó, amit ilyenkor télen nem hagyhatunk ki az étrendünkből. Sokan unalmasnak tartják őket, pedig sokféleképpen elkészíthetőek: a levestől a salátán át a desszertig mindenbe belecsempészhetjük őket. Mutatjuk a mi kedvenc receptjeinket!

GYÖMBÉRES SÁRGARÉPAKRÉMLEVES>>> 

TÖLTÖTT PASZTERNÁK>>> 

ALMÁS-CHIA MAGOS ZELLERSALÁTA>>> 

CÉKLÁS-FETÁS RÉTESHÁROMSZÖGEK>>> 

CUKORMENTES BROWNIE NYERS CÉKLÁBÓL>>> 

 

 

PADLIZSÁN, PAPRIKA, PARADICSOM: A LEGJOBB TÖLTÖTT ZÖLDSÉGES RECEPTEK, AMIKET KI KELL PRÓBÁLNI - VÁLOGATÁS>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss