Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ha ezt a koktélt iszod reggel éhgyomorra, lelassíthatod az öregedést

Egészséges alapanyagokból állította össze kedvenc, reggeli italát egy brazil testépítő, aki ötvenhárom évesen húsz évet is letagadhatna. Mint állítja, fiatalos megjelenését és egészségét ennek a különleges koktélnak köszönheti.

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az egészséges étrend, sőt a helyes táplálkozás nélkül a szervezetünk nem működik megfelelően. A változatos, rostban és fehérjében gazdag étrend pedig nemcsak a sportolók számára fontos, ám a rohanó mindennapok során nagyon nehéz odafigyelni arra, hogy minden étkezésünk ideális legyen. Néha becsúszik egy gyorséttermi menü, egy nagy adag popcorn a moziban vagy egy bőséges vacsora, ám ezekkel sincs baj, ha mértéket tudunk tartani.

Az ideális étrend három főétkezésből áll, ám sokak számára a reggeli kardinális pont, ugyanis ébredés után nem mindenki tud azonnal enni. Számukra nyújthat megoldást a brazil testépítő reggeli shake-je, amit éhgyomorra, a reggeli előtt kell elfogyasztani és nagyban hozzájárul ahhoz, hogy energikusan induljon a napunk, sőt segít abban is, hogy hosszan megőrizzük a fiatalságunkat, azaz késletessük az öregedést.

Andréa Sunshine ötvenhárom éves, de húsz évet könnyen letagadhatna, és állítása szerint fiatalos megjelenését és fittségét a reggeli turmixnak is köszönheti! Kedvenc, egészséges zöldségeit és gyümölcsét mixeli össze és ezt az italt fogyasztja ébredés után, éhgyomorra, azaz még a reggeli előtt.

Miből áll a fiatalító, reggeli turmix?

Andréa Sunshine reggeli turmixába sárgarépa, szárzeller, gyömbér, petrezselyem és narancslé kerül. Az ezekből az alapanyagokból készült koktél tartalmaz rengeteg fontos ásványi anyagot és vitamint, erősíti az immunrendszert, csökkenti a szervezetben lappangó gyulladásokat, a zöldségekben található rost pedig segíti az emésztést.

Az alapanyagokat felhasználás előtt mossuk és hámozzuk meg, vágjuk kisebb darabokra és tegyük gyümölcsprésbe vagy dobjuk simán a turmixgépbe. Öntsük hozzá a narancs kifacsart levét, turmixoljuk és már fogyaszthatjuk is – olvasható a Life cikkében.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek