Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt az ételt imádja György herceg

default user icon
MME
Van olyan gyerek, aki sült krumplit enne rántott hússal egész nap, van, aki a kakaós palacsintáért van oda. György hercegnek is megvan a maga kedvence. Katalin hercegnő elárulta, hogy mi az az étel, amit a kisfia bármikor megenne.

György herceg semmiben sem különbözik egy átlagos négy és fél éves gyerektől. Katalin hercegnő egy rendezvényen elmesélte egy másik anyukának, hogy mi az az étel, amit a kisfia nagyon szeret. A brit trónörökös Vilmos és Katalin elsőszülött gyermekének is olyan ennivaló a kedvence, amelyet szinte kivétel nélkül minden gyerek imád a világon. 

György odavan az olasz konyháért, kedvenc étele ugyanis a pizza és a tészta. A hercegné azt nem árulta el, hogy pontosan milyen pizzát és milyen tésztát szeret a kisfia a legjobban. Abban viszont semmi meglepő nem lenne, ha nem a zöldséges változatért rajongana György.

Katalin is szembesült azzal, amivel oly sok anyuka a világon, hogy bizony a zöldségek nem tartoznak a gyerekek kedvencei közé. Amikor György pici baba volt, ki nem állhatta a zöldségeket.

Katalin persze gondosan ügyel arra, hogy kisfia egészségesen táplálkozzon. A szeptembertől iskolába járó György nemcsak otthon, hanem az iskolában is a legjobb menükből válogathat. A Thomas’s Battersea suliban gondosan állítják össze a tanulók menüjét.

A gyerekek reggelire snacket, gyümölcskenyeret, ebédre pulykát, bárányragut, lazacot kapnak, édesburgonyával, quinoával, salátával. Ha pedig a kisherceg mégis pizzát vagy tésztát szeretne enni ebédre, az sem probléma. Az iskolában ugyanis megengedik, hogy a gyerekek otthonról hozzanak magukkal ebédet.

DURVA! EZEKET AZ ÉTELEKET TILOS ENNIE KATALINNAK ÉS VILMOSNAK >>> 

ÍGY ÉTKEZIK II. ERZSÉBET ÉS CSALÁDJA: 10 ELKÉPESZTŐ SZOKÁS A BUCKINGHAM PALOTÁBÓL! >>> 

GYEREKBARÁT VACSORA: MINIPIZZÁK VILLÁMGYORSAN - VIDEÓ! >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss