Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez a 3 legönzőbb csillagjegy

default user icon
MME
Minden csillagjegy képes az önzésre, de van köztük három olyan jegy, melynek szülöttjei egy kicsit gyakrabban hajlamosak arra, hogy magukat helyezzék előtérbe másokkal szemben. Mutatjuk, kik ők!

Kos

A kosok folyamatosan versengenek - írja az Elite Daily. Ha nagyon akarnak valamit, akkor szinte bármire képesek a cél érdekében. Akár barátságokat is feláldoznak a győzelemért. Néha be is ismerik, hogy egy kicsit önzőek, de van, hogy csupán „elszántnak” tartják magukat. Persze, ez azért nem mindig igaz. Van, hogy arra használják fel a kitartásukat és az állandó versengést, hogy másoknak segítsenek. Magukkal együtt a szeretteiket is szeretnék eljuttatni a sikerig.

Oroszlán

Mindig a figyelem középpontjában szeretnének lenni, bárki elől képesek ellopni a show-t. Sokszor ahelyett, hogy valakire odafigyelnének, csak azt várják, mikor szólalhatnak végre meg. Úgy érzik, mindig minden róluk szól, mindig ők a főszereplők, a többi ember pedig csupán mellékszereplő az ő történetükben. Általában nagyon elégedettek magukkal, sőt, hősként tekintenek magukra. Szerencsére, azért sokan képesek megtalálni a módját, hogy tartsák kordában a reflektorfény iránti vágyukat, sőt másoknak is segítenek feloldódni a társaságban.

Szűz

A szüzek nagyon büszkék. Igazi maximalisták, és emiatt nagyon intelligensnek tartják magukat. Szerintük a többiek lusták, és mivel ők rengeteg időt fordítanak arra, hogy a tökéletességre törekedjenek, úgy érzik, ez feljogosítja őket arra, hogy kritizáljanak másokat. Megbánás nélkül rámutatnak mások hibáira, de magukban nem sok hiányosságot látnak. Kompromisszumot nem szívesen kötnek. De egy szűz amilyen önző, olyan önzetlen és nagylelkű is lehet. Szeretnek gondoskodni a szeretteikről, gyakran az ő szükségleteiket a saját szükségleteik elé helyezik.

EZ A TÖKÉLETES REGGELI A CSILLAGJEGYED SZERINT!>>> 

EGÉSZSÉGHOROSZKÓP: EZ A TESTRÉSZED BETEGSZIK MEG LEGGYAKRABBAN A CSILLAGJEGYED SZERINT>>> 

DIÉTAHOROSZKÓP! FOGYÓKÚRÁS TIPPEK MINDEN CSILLAGJEGYNEK>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss