Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Epres-túrós palacsinta (gluténmentes recept)

30 perc
egyszerű
költséges
12 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A száraz anyagokat kimérjük, majd hozzáadjuk a tojást és egy kis tejet, és kézi robotgéppel csomómentesre keverjük a tésztát. Ha sima, akkor fokozatosan hozzáadva a maradék tejet, egyneművé keverjük.
  2. Kiolajozott, felforrósított palacsintasütőben merőkanalankét kisütjük a tésztát.
  3. A túrót, ízlés szerint édesítjük, majd a palacsinta közepére egy túrócsíkot halmozunk, majd melléhúzunk egy csík eperlekvárt, és feltekerjük.

 

Megjegyzés

Nekem ez a legjobb palacsinta, mert a 3 lisztérzékeny gyermekem fogyaszhatja :) - ketike1

Ezek is érdekelhetnek

Friss