A tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, belerakjuk a szódabikarbónát és a lisztet, majd hozzáadjuk a tojásfehérjék keményre vert habját. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben, 160 fokon, kb. 30 percig sütjük!
A krémhez, a mandulatejben megfőzzük a vaníliás pudingport, ízlés szerint édesítjük, és hagyjuk kihűlni! A tejmentes cukrászhabot egy fél csomag habfixálóval felverjük, majd a krémbe keverünk belőle 2 evőkanállal.
A kihűlt és kettévágott tészta egyik felét megkenjük a krém 2/3-ával, megszórjuk az szeletekre vágott eperrel, majd rátesszük a tészta másik felét.
A tetejét és az oldalát a maradék krémmel beborítjuk, majd rákenjük a cukrászhabot és eper szeletekkel díszítjük.