Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Dwayne Johnson a Télapóval készül a karácsonyi traktára

default user icon
MME
Dwayne Johnson, vagy ahogy a világ leginkább ismeri, A Szikla, most még keményebben edz, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül vágjon neki az ünnepi traktának, és ne okozzon gondot a sokadig karácsonyi bejgli, vagy a töltött káposzta legyűrése. Mindehhez pedig nem más, mint a Télapó asszisztál. Mert ugye Schwarzenegger is megmondta; az edzőtárs legfontosabb szerepe a motivációban keresendő.

Az ünnepek alatt hajlamosak vagyunk jóval többet enni, így akaratlanul is felszalad néhány plusz kiló. Aztán jöhetnek a bevált diéták, vagy a rendszeres testedzésre irányuló év végi fogadalmak. Azért, hogy ne utólag küzdjük a mérleg nyelvével, már december előtt érdemes elkezdeni sportolni, mellette pedig megfelelően táplálkozni, így a karácsonyi trakta, a véget nem érő ünnepi menüsor, a finomabbnál finomabb sütemények nem okozhatnak gondod.

Ezt az elvet vallja Dwayne Johnson, vagyis A Szikla néven emlegetett színész is, aki az év vége felé haladva még magasabb fokozatba kapcsolt az edzőteremben, de akár azt is írhatnánk, hogy az ünnepi készülődést is felettébb sajátosan értelmezi.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dwayne Johnson (@therock) által megosztott bejegyzés

A Dzsungeltúra és a Jumanji-filmek sztárja közösségi oldalán osztotta meg, ahogy a Télapóval emelgeti a súlyokat karácsonyi díszekbe öltöztetett edzőtermében. Ők tuti, hogy a legjobb formájukat hozzák majd a sokadik tányér halászlé után is. A viccet félretéve egyébként a színész legújabb ruhakollekciójához forgatott reklámfilmje miatt viselt piros sapkát, ám annyira belejöttek neki az edzés a Nagyszakállúval, hogy egészen késő estig gyúrtak a teremben.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss