Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyókúrára kényszerítették a Sziklát

default user icon
MME
Bármennyire is hihetetlen, de a híres amerikai filmcsillagot túlságosan izmosnak tartották, ezért fogyókúrára akarták fogni. Dwayne Johnsontól - akit sokan csak A Sziklaként ismernek - még a becenevét is el akarták venni azzal az ürüggyel, hogy ilyen névvel és testalkattal soha nem fog befutni színészként.

Hollywoodi színész karrierje kezdetén a legtöbb rendező, menedzser és filmes tanácsadó túl izmosnak tartotta Dwayne Johnsont, ezért szigorú diétára akarták fogni. Szerencsére A Szikla nem adta be a derekát még annak ellenére sem, hogy többször megfenyegették; ekkora duzzadó izmokkal és ilyen testsúllyal soha nem fog befutni, testépítő múltja pedig akadályozni fogja a főszerepek megszerzésében.

A Female First egyébként arról is említést tesz, hogy még a becenevét, A Sziklát (The Rock) is el akarták venni. Most viszont nagyon úgy néz ki, hogy Hollywood megmondóemberei nagyot tévedtek, hiszen Johnson a testalkata ellenére megcsinálta a szerencséjét és hatalmas lendülettel robbant be a köztudatba még a 90-es évek közepe környékén. Ma már az egyik legjobban kereső színészek között tartják számon, ráadásul egy jól menő tequila biznisszel is büszkélkedhet.

- Azt tanácsolták, hogy ha valaha is labdába akarok rúgni mint színész, akkor változtatnom kell néhány dolgon. Ahhoz, hogy komolyan vegyenek, le kell állnom az edzéssel, fogynom kell és nem hívhatom magam Sziklának. Először hallgattam ezekre a tanácsokra, később viszont rájöttem, hogy magamat kell adnom. Ezután vicces dolog történt: Hollywood mellém állt, és most itt vagyok – mondta Johnson a CBS Sunday Morning című műsorában, majd arról is szót ejtett, hogy visszalép elnöki elképzeléseitől és nem indul a választáson Amerikában.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss