Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Díjat nyertünk, hurrá!

Az év legjobb honlapja média kategóriában a miénk! Köszönet érte neked, aki ezeket a sorokat olvasod, és rendszeresen ellátogatsz az oldalunkra.

Kiosztották a 2015-ös évben az év honlapja díjakat. Több kategória mellett a médiában megjelenő weboldalakat is díjazta a szigorú szakmai zsűri. Nézték a honlap vizuális megjelenését, összbenyomását, az újszerűségét, megfigyelték az innovatív tartalmi és formai megoldásokat, valamint az interaktivitást: hogy milyen  formában adunk lehetőséget az felhasználóinknak a kapcsolattartásra. Zsűrizték azt is, hogy a weblapunk mennyire áttekinthető, milyen segítséget nyújtunk egyes részeinek a megismeréséhez.

Média kategória - Az Év Honlapja díj
Pályázat neve: Mindmegette.hu
Pályázó: Mediaworks Magazines Kiadó Kft.

Értékelés:
Nagymamáinknak még kockás füzetben bújtak meg titkos recepjei. 10 éve még érdemes volt megvenni 10 kilós könyv formátumban az 1000 legjobb receptet. A mindmegette.hu arra vállalkozott, hogy több mint 37.000 receptből olyan egyedi tartalmat tesz le a látogató elé, ami minden főzni szeretőt, gasztronómia világa után érdeklődőt kiszolgál. A tervezés során kiemelt szerepet szántak a reszponzivitásnak, így az oldalt asztali és mobil eszközökről egyaránt kényelmesen használhatják a látogatók. Médiumként a hirdetőknek új megoldásokat, egyedi, szerkesztőségi tartalmakkal támogatott szponzorációs lehetőségeket kínálnak. Kategóriájának legjobbjaként Év Honlapja díjat nyert.

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss