Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Cukkinis tócsni

MME MME
3 4.5/5
30 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megmosott cukkinit meghámozzuk (ha zsenge, lehet héjával is), majd lereszeljük.
  2. Hozzáadjuk a tojást, sót, borsot, az összezúzott fokhagymát, a finomra vágott petrezselyemzöldet és annyi lisztet, amennyit felvesz. A masszát alaposan összekeverjük.
  3. Evőkanállal nem bő olajba adagolunk a masszából, kicsit megnyomkodjuk a tetejét, és ropogósra sütjük oldalanként 2-3 perc alatt. Salátával, fokhagymás tejföllel tálaljuk.

    TÓCSNI-VARIÁCIÓK >>> 

    TÓCSNI, RÖSZTI, LEPCSÁNKA: ÍGY SÜSS TÖKÉLETES BURGONYALEPÉNYT! >>>

    VILLÁMGYORS ÉS LAKTATÓ VACSORA: SONKÁS CUKKINITÓCSNI MÁRTOGATÓSSAL - VIDEÓ! >>> 

Megjegyzés

Tejfölt teszünk a tetejére, aki kívánja, reszelt sajtot is szórhat rá. - MME

Ezek is érdekelhetnek