Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Extra ropogós fűszeres tócsni

MME MME
60 perc
4 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A burgonyákat meghámozzuk, lereszeljük, majd jéghideg vízbe rakva átmossuk. Egy szűrőt vékony textillel kibélelünk, és belekanalazzuk az előzőleg kicsavart burgonyát, majd felül összefogva teljesen kicsavarjuk belőle a vizet, és egy keverőtálba tesszük.
  2.  A reszelt krumplihoz hozzáadjuk a listet, a reszelt sajtot, a meghámozott és felaprított hagymát és fokhagymát, az apróra vágott koriandert, a tojásokat, sót, borsot és a piros paprikát, majd alaposan összekeverjük.
  3. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, majg a masszából kis lepényeket formázunk, és kevés olajon aranybarnára sütjük. Ízés szerinti mártogatóssal tálaljuk.

    Nézd meg az elkészítést videón is:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss