Csokis-kókuszos piskótatekercs

45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók
  • vaj
  • tojás
  • liszt
  • cukor
  • csokoládés pudingpor
  • kókuszreszelék
  • kókusztej
  • cukor

Elkészítés

Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 170 fokra, és sütőpapírral kibélelünk egy 30x40 cm-es tepsit.

A piskótához felolvasztjuk a vajat, majd kihűtjük. A tojásokat sűrű habbá verjük a cukorral. Fakanállal beleforgatjuk az átszitált lisztet, majd a vajat. A tepsibe simítjuk a masszát, és 10 perc alatt készre sütjük. A megsült piskótát tepsin hagyjuk kihűlni.

A pudingport a tejjel és ízlés szerinti cukorral összefőzzük, és beleszórjuk a kókuszreszeléket.

A piskótát konyharuha segítségével feltekerjük, majd kicsavarjuk, és megtöltjük a csokis-kókuszos krém nagy részével. Felcsavarjuk, és a maradék krémmel bevonjuk, majd a végén megszórjuk kókuszreszelékkel.

Megjegyzés

A tekercseket bármivel meg lehet kenni, akár lekvárral, akár ezzel a krémmel is. Nagyon egyszerű az elkészítése. - blahus

Ezek is érdekelhetnek

Friss