Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 170 fokra, és sütőpapírral kibélelünk egy 30x40 cm-es tepsit.
A piskótához felolvasztjuk a vajat, majd kihűtjük. A tojásokat sűrű habbá verjük a cukorral. Fakanállal beleforgatjuk az átszitált lisztet, majd a vajat. A tepsibe simítjuk a masszát, és 10 perc alatt készre sütjük. A megsült piskótát tepsin hagyjuk kihűlni.
A pudingport a tejjel és ízlés szerinti cukorral összefőzzük, és beleszórjuk a kókuszreszeléket.
A piskótát konyharuha segítségével feltekerjük, majd kicsavarjuk, és megtöltjük a csokis-kókuszos krém nagy részével. Felcsavarjuk, és a maradék krémmel bevonjuk, majd a végén megszórjuk kókuszreszelékkel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre