hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Buffalo csirkeszárnyak zöldségekkel és kéksajt-mártogatóssal

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkeszárnyakat enyhén besózzuk, és forró sütőben olaj nélkül ropogósra sütjük. Tálra szedjük, és még forrón rátesszük a margarint, sót, borsot és ízlés szerint Tabasco szószt, összekeverjük.

A zellert és a kígyóuborkát hosszúkás darabokra vágjuk, majd a zöldségéket a paradicsommal együtt tálra készítjük. A kék sajtot villával megtörjük, és összekeverjük a joghurttal és az apróra vágott petrezselyemmel. A csirkeszárnyakat a sajtmártásba mártogatható zöldségekkel tálaljuk.

Megjegyzés

Energia: 357 kcal
Fehérje: 37,2 g
Zsír: 17,3 g
Szénhidrát: 12,0 g

Béres Alexandra receptje a Súlykontroll diétához. - MME

Ezek is érdekelhetnek