Elkészítés: A csirkemellfiléket kockára vágjuk, majd kis olajjal leöntve befűszerezzük, és kis ideig pihenni hagyjuk.
A darabolt ananásszal váltogatva pálcikákra felhúzzuk a bepácolt csirkemellet, és forró olajba téve aranybarnára sütjük.
Míg sülnek, elkészítjük a köretet. A párolt rizst összekeverjük a kókuszreszelékkel és meglocsoljuk kókusztejjel /pótolhatjuk az őszibarackbefőtt levével is/, jól összekeverjük.
Az elkészült saslikokat tálra helyezzük, és megszórjuk kókuszreszelékkel. A rizskörettel és őszibarackbefőtteltálaljuk. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre