Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nem hiszünk a szemünknek: karácsonyi forralt bor kapható az Aldiban augusztusban

default user icon
MME
Javában tombol a nyár, a héten pedig születésnapját ünnepli Magyarország, szóval bármerre nézünk, semmi sem utal arra, hogy hamarosan beköszönt az ősz és a rossz idő, majd pedig jön a legszentebb ünnep, a karácsony. Valahol azonban máris felütötte a fejét a karácsony!

A Mindmegette egyik szemfüles olvasója vette észre, hogy az egyik budapesti Aldiban kapható a karácsonyi időszak egyik jellegzetes terméke, a forralt bor. A diszkontlánc ünnepi kínálatának szerves része a palackozott forralt bor, mely szinte mindig megtalálható a polcokon az év végén, ám most úgy tűnik, idén egyfajta hírnöke lett a 130 nap múlva érkező karácsonynak.

Azt nem tudni, hogy a karácsonyi dizájnos forralt bor tavalyról maradt-e a polcon vagy esetleg nemrég került-e ki, de nem egyedüli eset. Nemrég írtunk arról, hogy az Egyesült Királyságban néhány boltban már feltűntek olyan édességek, melyek az ünnep elmaradhatatlan részei. Egyesek nem örülnek a korai karácsonynak, a vásárlók egy része viszont üdvözli a döntést, hiszen a kedvenc termékeket így nemcsak az év végén, hanem bármikor megvehetik.

Borítókép: Mindmegette/olvasói fotó

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss