Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Figyelmeztet a Penny! Legyünk résen, mert könnyen megjárhatjuk

default user icon
MME
Egy újabb hamis nyereményjátékot indítottak csalók a Facebookon a PENNY nevében. A kiskereskedelmi lánc arra figyelmeztet, hogy egy adathalász oldal - visszaélve a társaság logójával - próbál kicsalni értékes adatokat a gyanútlan internetezőktől.

A PENNY Market Kft. nevében valótlan nyereményekről értesíti a felhasználókat több csaló, adathalász profilként üzemeltetett oldal, ami ráadásul a társaság logójával is visszaél. Azért, hogy a kiskereskedelmi lánc megóvja vásárlóit az esetleges kellemetlenségektől, megteszi a szükséges jogi lépéseket, ám ennek ellenére nem árt, ha mindenki odafigyel, hogy mire kattint és milyen személyes adatokat ad ki a kezéből.

Mint írják, semmilyen nyeremény reményében ne jelentkezzen senki a hamis profilok által hirdetett játékokra, továbbá arra is felhívják a figyelmet, hogy a PENNY semmilyen esetben sem kér nyereményjátékon való részvételért cserében bankkártya adatokat. Ha biztosra akarunk menni, akkor a társaság hivatalos webes felületén vagy Facebook oldalán tájékozódjon mindenki.

Ajánljuk még:  

Ezek is érdekelhetnek

Friss