Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megjelentek a boltokban az első karácsonyi édességek

default user icon
MME
Van, aki már karácsony másnapján azt számolja, mennyi idő van vissza a következő ünnepig, sokan azonban szeretnék kiélvezni a többi évszakot is, legfőképp a nyarat, melynek még nincs vége.

A karácsonyi hangulathoz hozzátartozik, hogy a boltok is ünnepi külsőt öltenek, megjelennek a kirakatokban a havas tájak, a karácsonyfák, az angyalok és a hópelyhek, és mindenhonnal szólnak a karácsonyi dalok. A díszítés mellett az ünnepi érzés része, hogy a boltok polcai roskadoznak a karácsonyi finomságoktól, csokiktól és süteményektől. A mézeskalács, a kuglóf és a forralt bor szinte minden áruház kínálatában megtalálható az év végén, ám van, ahol már július végén megjelentek ezek a karácsonyi termékek – írja a Daily Record.

Jó pár angol vásárlónak magasra szökhetett a szemöldöke, amikor betért a Tesco angliai üzleteibe, ugyanis a cég már kipakolt néhányat a karácsonyi szezonra tervezett árui közül. Az interneten terjedő fotókon látszik, hogy tornyokban állnak a dobozos csokiválogatások (Celebrations, Cadbury Heroes), illetve egy-két másik boltban már kimondottan téli dizájnos nasik is feltűntek a polcokon. Sokan úgy vélik, ezek megjelenésével elkezdődött a visszaszámlálás az ünnepi időszakra, pedig még javában tart a nyár és hátra van még a halloween is.

A hirtelen megjelenő ünnepi édességek egyeseket zavarnak, míg mások örülnek annak, hogy nemcsak decemberben, hanem most is megvehetik ezeket a termékeket – olvasható a Mirror cikkében.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss