Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Életed végéig ingyen ehetsz ebben a gyorsétteremben, ha felveszed a nevét

default user icon
MME
Augusztus negyedike a határideje annak a játéknak, amit a világszerte ismert gyorsétterem hirdetett. Ha teljesíted az elvárt követelményeket, életed végéig ingyen ehetsz náluk. Aki részt venne a kihívásban, annak nincs más dolga, mint felvenni a nevüket.

A Subway gyorsétterem-hálózat, mely elsősorban szendvicseket és salátákat árul, játékra invitálja az embereket, amiben egy 50 ezer dollár (18 millió forint) értékű ajándékkártyát nyerhetnek, amit a szendvicsvállalat üzleteiben lehet majd felhasználni. Ahhoz, hogy mindezt valaki bezsebelje, nincs más tennivaló, mint felvenni a szendvicsező nevét, azaz a Subwayt.

A játékszabályzat arra is kitér, hogy csak amerikai állampolgárok vehetnek részt a kihívásban, valamint a résztvevőknek beleegyezésüket kell adniuk a névváltoztatáshoz. Így sajnos vagy nem sajnos, de az európai országok, köztük Magyarország vállalkozó kedvű lakói sem szállhatnak versenybe a több millió forintos ajándékkártyáért. Pedig biztosan érdekes szituációkat szülne egy találkozó során, ha valaki Tóth vagy Kovács Subway néven mutatkozna be.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a Subway játékot hirdet. Nem is olyan régen életre szóló ingyen szendvicset ajánlott a gyorsétteremlánc üzleteiben azoknak, akik magukra tetováltatják szlogenjüket.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss