Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt a bejelentés! Ezen a néven indít új étteremláncot a McDonald’s

default user icon
MME
Egy úgynevezett spin-off étteremmárkával készül a McDonald’s, aminek terveit a cég második negyedéves eredménybeszámolóján hozták nyilvánosságra. Igaz, egyelőre még nem sokat tudni a gyorsétteremlánc oldalhajtásáról, de a hír már önmagában is érdekes.

A Meki a napokban jelentette be CosMc’s névre keresztelt új éttermmárkáját, amiről igazából még nem sokat tudni egyelőre. Az már biztos, hogy ez egy jóval kisebb koncepció, mint az anyacég, ám az étteremlánc vezérigazgatója, Chris Kempczinski elárulta, hogy egyedi „személyiséggel” ruházzák fel a márkát amellett, hogy a McDonald’s teljes DNS-ével rendelkezik majd.

Azt, hogy pontosan mely országokban kezdik meg 2024-ben a CosMc’s tesztelését, még nem tudni, de a további tervekről decemberben újabb részletek fognak napvilágot látni. Na, de mi, vagyis pontosan ki az a CosMc? Az idősebb generáció biztosan emlékszik a 80-as évek végén, 90-es évek elején indult Meki reklámra, amiben egy űrlény érkezik az világűrből, hogy kipróbálja a McDonald’s valamelyik ételét. Nos, ez a kis földönkívüli volt CosMc, a reklámot pedig a klasszikus MTV-n (korábban: Music Television) láthattuk legtöbbször, ha volt műholdas parabola antennák.

Egyébként nem ez az első hasonló próbálkozása a gyorsétteremláncnak. A 90-es évek végén a Donatos Pizza és a Boston Market éttermek is a tulajdonába kerültek, továbbá részesedést szerzett a Chipotle Mexican Grillben is, de ezektől közel 10 év után egyéb nehézségei miatt meg is szabadult.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek