Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Két magyar is van a világ legjobb szakácsai között!

default user icon
MME
A The Best Chef 2020 díj top100-as listáján ott van két magyar kiválóság is. Szeptemberben jelentik be, hogy ki van benne a TOP 10-ben, és azt is, hogy ki a legjobb.

Sárközi Ákos, a Borkonyha és Mészáros Ádám, az Onyx étterem séfje is felkerült a The Best Chef 2020 díjra jelöltek 100-as listájára - írja a hvg.

A The Best Chef Awards jelölőbizottsága március első napjaiban tette közzé annak a 100 szakácsnak a nevét, akik közül szavazással választják meg a világ legjobb séfjét. Az áprilistól 1-től kezdődő szavazásra részben a 2020-as Top 100-as listára kiválasztott, és a 2019-es Top 100-as listán szereplőket kérik fel, valamint gasztro szakértőket, gasztrofotósokat, ismert ínyenceket.

A The Best Chef fődíjasát a szeptember 21-23. közötti háromnapos Food Meets Science konferencián a rotterdami Markethalban jelentik majd be, és itt adják át a fődíjat, addigra az is kiderül, hogy a 100-as lista top 10-es rangsorába kik kerülnek be. A díj eszmei értékét elsősorban az adja, hogy a világ séfjei maguk közül választják ki a díjra legméltóbbat.

"EGY PÖRKÖLT IS LEHET TÖKÉLETES" - ÍGY LÁTJÁK A MAGYAR GASZTRONÓMIA FEJLŐDÉSÉT A SZTÁRSÉFEK >>> 
KIDERÜLT, KI NYERTE A 2020-AS BOCUSE D'OR MAGYAR DÖNTŐT! >>> 
ÍME, A VOLKSWAGEN-DINING GUIDE ÉV ÉTTERME GÁLA IDEI LEGJOBBJAI >>> 

Ezek is érdekelhetnek