Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 megunhatatlan gombapörkölt, ha húsmentesen étkeznél

default user icon
MME
A gombapörkölt vagy gombapaprikás kedvelt egytálételünk: önmagában is laktató fehérjeforrás, ami a felhasznált gomba típusától függően lehet krémes és lágy ízű vagy igazán karakteres is. Öt videós receptet mutatunk, hogy még egyszerűbb legyen a főzés és biztosan megtaláld a kedvencedet.

A gombapaprikás elkészítése nagyon egyszerű, ráadásul a hozzávalók könnyen beszerezhetők. Használhatunk különböző fajta gombákat, mint például csiperkét, rókagombát, őzlábgombát vagy laskagombát, de legjobb, ha ezeket vegyítjük. Dúsíthatjuk a pörköltet csirke- vagy sertéshússal, marhahússal vagy zöldségekkel is.

A szószt még finomabbá, krémesebbé tehetjük tejföllel, tejszínnel és vajjal. A hozzáadott bor pedig savassá, élénkebbé teszi a pörköltet. Még zamatosabb, frissebb lesz a végeredmény, ha tálaláskor petrezselyemmel szórjuk meg. 

Íme, a mi öt kevenc gombapörköltreceptünk!

GOMBAPÖRKÖLT HAGYOMÁNYOSAN>>> 

GOMBAPAPRIKÁS GALUSKÁVAL>>> 

RAKOTT GOMBAPAPRIKÁS>>> 

GOMBAPAPRIKÁS TEJFÖLLEL>>> 

GOMBAPAPRIKÁS ZABNOKEDLIVEL>>> 

 

 

Ezek is érdekelhetnek