Elkészítés: A zöldségeket apróra daraboljuk /természetesen amelyiket szükséges/. Pici vajon megpároljuk. A tejből és a lisztből besamelt főzünk, langyosan hozzáadjuk a tojások sárgáját, a megpárolt zöldséget, a reszelt sajtot és a fűszereket. Megvárjuk, míg kihűl. A réteslapokat szétszedjük, megkenjük olvasztott vaj és tejföl keverékével, egymásra 3 lapot teszünk, hogy a tölteléket jól összefogja. A tölteléket kanállal végigrakjuk, lazán feltekerjük, végeit jól visszatömködjük. Felvert tojással a tetejét megkenjük, és forró sütőben sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre