Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vörösboros babraguval töltött édesburgonya

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az édesburgonyát héjával együtt sós vízben puhára főzzük.
  2. Amíg a burgonya fő, az apróra vágott hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, amivel tovább dinszteljük.
  3. Ezután ráöntjük a babot, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a vörösbort. Rászórjuk a kakukkfüvet, végül pedig hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet is. Ha szükséges öntünk hozzá egy kevés vizet, majd addig főzzük, amíg a bab megpuhul, és a leve majdnem teljesen elfő.
  4. Az édesburgonya héját félig leszedjük, késsel kis üreget vágunk bele, ebbe töltjük a babos ragut. A tetejét meglocsoljuk a tejföllel, és megszórjuk petrezselyemmel.

NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉSÉT VIDEÓN IS! >>> 

9 RECEPT, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD, AMÍG TART AZ ŐSZ!>>> 

13 RECEPT ÉDESBURGONYÁBÓL, AMIT NEM HAGYHATSZ KI>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss