Előkészítés: A tésztafőzéshez vizet forralunk. A fokhagymát összezúzzuk. Az erős paprikát apróra vágjuk. A gyömbért megtisztítjuk, és vékony csíkocskákra vagdaljuk. A paradicsomot meghámozzuk, húsát összevagdaljuk. A petrezselymet leöblítjük, és apróra vágjuk.
Elkészítés: A tésztát nem túl puhára főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. Az olajat felforrósítjuk, morzsásra pirítjuk benne a darált húst. Összekeverjük a mézet a szójaszósszal, a fokhagymával, a gyömbérrel és a levessel. Az egészet a húshoz öntjük, és összeforraljuk. A paradicsomot, a petrezselymet és a szójacsírát is a húshoz keverjük, sóval, borssal, curryvel ízesítjük, és a tésztával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre