hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Túrókrémes szelet

MME MME
5/5
60 perc
rafinált
megfizethető
12 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. lisztet összegyúrjuk a margarinnal, a tojással, a porcukorral, a vaníliás cukorral, a szalakálival, és a sütőporral. A cipót kettévágjuk, egyenként kinyújtjuk a lapokat és előmelegített sütőben 165 fokon megsütjük őket.
  2. A töltelékhez a margarint, a porcukrot, a vaníliás cukrot, a túrót habosra keverjük, majd hozzáadjuk a pudingot, amelyet a csomagoláson található előírás szerint elkészítünk és a masszába keverjük még a mazsolát vagy az aszalt gyümölcsöt és jól összedolgozzuk.
  3. A krémet a két lap közé töltjük, tetejét porcukorral meghintjük.

TÚRÓS-MANDULÁS KÓKUSZGOLYÓ >>> 

TÚRÓKOCKA MAZSOLÁVAL>>> 

TÚRÓFÁNK (ALAPRECEPT)>>> 

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek