Mindmegette.hu
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Megdöbbentő beismerést tett Kelemen Anna
Szülei brutálisan megverték a tündéri kisfiút, mindkét lábát le kellett vágni
Szexológus fedte fel a titkot, eddig tart az ideális együttlét
Nógrádi György: Ukrajna felosztása orosz cél, nem érdemes belemenni (videó)
Ne dobd ki a maradékot - spórolj! 8 szuper tipp az újrahasznosításra
Elhunyt Klapka György fia, Dennis
Napi horoszkóp 2022. augusztus 8.: az Oroszlán ma nagy dolgokra képes, a Bak szembenéz a félelmeivel
9 megfizethető helyettesítő drága összetevők helyett
Mi legyen az ebéd? 13 tuti receptötlet, ami azonnal a hétvégére hangol
A legjobb 2 az 1-ben gluténmentes tészta, amiből brutáljó pizzát és lángost is készíthetsz!
Megdöbbentő dolog történt a világsztárral a tengerparti étteremben
Recept
MME
Cikk
Válogass te is az olvasóink által beküldött receptekből, szavazz, és nyerj 50 000 forintot!
A gastrorealityknek és a főzős blogoknak köszönhetően egyre több különleges, az átlagostól akár nem kevéssel drágább alapanyagot használunk főzés során. De ha spórolni szeretnénk, nem kell csúcsminőségű anyagokra költeni: találhatunk olcsóbb összetevőket is, amelyek tökéletes helyettesítők.
Recept válogatás
A nyár slágerzöldségei egyértelműen a padlizsán és a cukkini: nem csak, hogy a grillpartik vega sztárjai, de gyakorlatilag bármilyen keverékkel, krémmel vagy raguval megtöltve isteni egytálétel varázsolható belőlük. Mutatunk is 50 bomba receptet!
Kautz József
Számos olyan kidobásra ítélt konyhai alapanyag van, amit még felhasználhatnál - nem keveset spórolva ezzel!
A vitaminpótlás egyik jól bevált módszere a gyümölcsök, zöldségek fogyasztása, ennek egyik remek formája pedig, ha a zöldség valamilyen főzelék formájában kerül a szervezetünkbe. A főzelék igazi magyar sajátosság. Amíg a legtöbb nemzet leves vagy köret alakjában próbálja megoldani a főtt zöldségekkel való kapcsolattartást, addig a magyar konyha habar, ránt, sűrít - és egytálételként tálalja a megfőzött, fűszerezett zöldségeket.
Tóth-Nacsa Ágnes
Rántottát készíteni mindenki tud, hiszen csak fel kell verni a tojásokat és egy tapadásmentes serpenyőben megsütni. Egyszerű, igaz? Mégis előfordul, hogy nem vagyunk elégedettek a végeredménnyel. Íme néhány trükk, hogy mindig tökéletes rántotta kerüljön a tányérra.
Mivel tombol a kánikula, a konyhában elsődleges feladattá válik, hogy hűsítő és könnyű ételek készüljenek, melyek nem terhelik meg a gyomrot és melyek mellett a tűzhelyet sem kell hosszú órákra bekapcsolni. Íme, néhány szuper recept hőség idejére.
PATAKY KRISZTINA
A sajtos tésztát szinte mindenki szereti. A sonkára és a baconre sem mondanak sokan nemet, éppen ezért készítettünk egy olyan rakott tésztát, amiben minden finomság megtalálható. Annyira egyszerű és annyira finom, hogy azonnal az egész család kedvence lesz.