hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tonkatsu (japán rántott hús) petrezselymes újburgonyával

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Hal
  • Tej

Elkészítés

    1. A körethez a burgonyát megmossuk, megkapargatjuk, kettévágjuk és feltesszük főzni sós vízben.
    2. A mártáshoz a hozzávalókat összekeverjük.
    3. A tonkatsu (japán rántott hús) elkészítéséhez a húst sózzuk, borsozzuk, a tojást az olajjal elkeverjük és liszt-tojás-morzsába panírozzuk, majd 175 fokos olajban megsütjük.
    4. A petrezselymet összevágjuk és vajon körülbelül egy percig pirítjuk, ameddig zöld színű nem lesz a vaj, majd összerázzuk a leszűrt, félbevágott burgonyával.
    5. A japán rántott húst a mártással és a krumplival tálaljuk.

      Nézd meg videón, hogy készül a tonkatsu (japán rántott hús):

Ezek is érdekelhetnek

Friss