Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött kifli

MME MME
10 4/5
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 10 db kifli végét levágjuk, középen átvágjuk, belét kiszedjük, így kis kürtőcskéket kapunk. A kiflivégeket, a belét, és még egy kiflit tejbe áztatunk. Az ázott, kicsavart kiflihez hozzáadjuk a tejfölt, a darált vagy apróra vágott parizert és bacont, a tejszínes sajtot. Sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint kevés ételízesítőt is szórhatunk bele, de akkor ne sózzuk meg. Jól összedolgozzuk, és beletöltjük a kiflikbe. A végeit tejfölbe és reszelt sajtba mártjuk, és lekent sütőlapra egymás mellé tesszük. Tetejét megkenjük tejföllel, megszórjuk sajttal, és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Melegen és hidegen is finom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss