Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tavaszi hidegtál húsvétra

MME MME
60 perc
egyszerű
költséges
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés 30 perc alatt:

  1. A kacsamelleket sózzuk, borsozzuk, majd serpenyőben megsütjük 10-10 percig oldalanként, majd melegen befolpackozzuk és hűtőbe tesszük.
  2. A sonkatekercshez a fetát és az apróra vágott aszalt paradicsomot összekeverjük egy villával.
  3. A tojásokat 10 percig főzzük, megpucoljuk és egy egész tojásból, a többi tojás sárgájából és az ízesítőkkel krémet készítünk.
  4. A franciasalátához a zöldségmixet kilvasztjuk, az almát és a csemege uborkát felkockázzuk, majd az ízesítőkkel összekeverjük és a hűtőbe tesszük felhasználásig.

Befejezés 30 perc:

  1. Egy tálra halmozzuk a franciasalátát, felszeljük rá a kacsamellet és olívaolajjal meglocsoljuk.
  2. Betöltjük a sonkatekercseket a fetás-aszaltparadicsomos töltelékkel és a tojásokat a tojáskrémmel, majd a tálra helyezzük, és a hideg hozzávalókkal megdekoráljuk.

    Ajánljuk még:

HAJTOGATOTT VAJAS POGÁCSA NÉLKÜL NINCS HÚSVÉT – ÍGY KÉSZÜL AZ IGAZI!>>> 

11 ISTENI HIDEGTÁL-VARIÁCIÓ HÚSVÉTRA>>> 

HÚSVÉTI FINOMSÁGOK - VÁLOGATÁS>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss