hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szezámmagos pulykamell kecskesajtos sült céklával

60 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pulykát nagyobb kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és ráöntjük a szójaszószt. Fél órát állni hagyjuk. Egy serpenyőben felhevítjük az olívaolajat, rádobjuk a húst és megpirítjuk. Egy másik serpenyőben a szezámmagot pirítunk, majd a húsra szórjuk, alaposan elkeverjük.
  2. A céklákat megmossuk és alufóliába tekerve, a sütőben 180 fokon puhára sütjük kb. 45 perc alatt. A kihűlt céklát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk és összekeverjük a kockára vágott kecskesajttal. Megsózzuk és balzsamecettel ízesítjük. A sült pulykával tálaljuk, friss snidlinggel megszórva.

    Még több isteni pulykás recept >>>

Ezek is érdekelhetnek