Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült csirkecomb gombával

MME MME
75 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A combokat megmossuk, a zsíros részeket levágjuk. A csont mentén kissé bevágjuk mindet, hogy hamarabb megsüljenek. Sózzuk és borsozzuk. A hagymát meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk. A gombát megtisztítjuk, falatnyi darabokra vágjuk.
  2. Az olajat a vajjal egy tűzálló tálban felforrósítjuk. Nagy lángon körbepirítjuk benne a combokat, és kivesszük. A visszamaradt zsiradékon megpároljuk a hagymát és a gombát.
  3. A húst visszatesszük az edénybe, felöntjük az alaplével, majd 200 fokra előmelegített sütőben kb. 60 perc alatt megsütjük. Közben néhányszor meglocsolgatjuk a a pecsenyelével. Friss kakukkfűvel díszíthetjük.

10+1 SZAFTOS TEPSIS CSIRKECOMB >>>

KÍVÜL ROPOGÓS, BELÜL OMLÓS - ISTENI RECEPTEK CSIRKECOMBBÓL >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss