Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
A csirkecomb laktató, finom, könnyen variálható alapanyag, és elkészítése sem okoz különösebb nehézséget. Süthetjük tepsiben, egyszerűen magában vagy körettel együtt, de töltve és baconbe göngyölve is zseniális fogásokat varázsolhatunk belőle.
A csirkecomb a csirke legszaftosabb része, amit még az is szeret, aki szerint a szárnyas húsa száraz és ízetlen. A legnagyobb kedvenc a kívül piros ropogósra sült, belül vajpuha, töltött, tepsis vagy sütőzacskóban sült csirkecomb. Mutatjuk a kedvenceinket!
Török Zsuzsa
A sült csirkecomb úgy az igazi, ha a bőre ropogós, de a húsa omlós. Neked is mindig ilyen lesz, ha ismered a fortélyokat! Mutatjuk a tuti tippeket, sütési szabályokat. Próbáljátok ki és készítsétek el már ezen a héten!
Ha nincs kedved a rántott hússal pepecselni, akkor dobj össze helyette egy egyszerű, mégis isteni finom sült húsos fogást. Ezekkel sokkal kevesebb a munka, a végeredmény viszont ugyanolyan zseniális. Érdemes őket kipróbálni!
Unod már a vasárnapi rántott húst? Elég volt a húslevesből? Kipróbálnál valami újat, de nincs ötleted? Csak semmi pánik! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök!
PATAKY KRISZTINA
A sült csirkecomb sokak kedvence - a tepsis változatokat pedig nem csak megenni, hanem elkészíteni is öröm, mivel gyorsan összedobhatóak, és a munka zömét elvégzi a sütő! A receptek közé azért egy-két bonyolultabb változatot is elmentettünk, de csak mert annyira gusztusosak, hogy nem volt szívünk kihagyni bármelyiket is!
Vidék Íze
Videó
Az ünnepi ételek közül azokat szeretjük a legjobban, amelyek viszonylag egyszerűen elkészíthetőek, mégis káprázatos végereménnyel kecsegetetnek. Hogy ilyen nincsen? Szekeres Adrien alábbi receptje az ékes bizonyíték arra, hogy igenis, létezik ez a csodarecept. Karácsonykor mindenképpen próbáljátok ki!
Nemes Zoltán
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Új sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Pataki Nóra
Sinka Endre
Nemes-Pádár Csilla
Vass Lászlóné
KOCSIS BÁLINT