Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Serpenyős krumpli császárhússal

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát megmossuk, majd héjában félpuhára főzzük. Ezután meghámozzuk, aztán nagyobb darabokra vágjuk.
  2. Megtisztítjuk, aztán felkarikázzuk az újhagymát, a zöldjét pedig félre tesszük. Ezután felforrósított olajon, vagy vajon megfonnyasztjuk az újhagyma fehér részét.
  3. Ha elkészültünk, hozzáadjuk a burgonyát, és aranyszínűre pirítjuk, majd a falatnyi darabokra vágott császárhúst is hozzáforgatjuk. Mindezt addig pirítjuk, míg az egész jó ropogós nem lesz. Végül sózzuk, borsozzuk, és a félretett újhagymazölddel megszórva tálaljuk.

SERPENYŐS KRUMPLI GOMBÁS TOJÁSSAL

SÜTŐTÖKÖS SERPENYŐS KRUMPLI

SERPENYŐS KARAJ ZÖLD SALSÁVAL

Ezek is érdekelhetnek