Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tészta, sült krumpli, csoki - Ezek a sztárok kedvenc ételei

default user icon
MME
Bár a világsztárok sokszor szigorú diétákra kényszerülnek, hogy formában tartsák magukat, néha azért ők is elcsábulnak. A kedvenc ételeik bizony a legtöbb esetben hizlalóak és egy cseppet sem flancosak. Összegyűjtöttünk néhány példát.

A tészták szerelmesei

Rihanna, Justin Timberlake és Leonardo Di Caprio is pasta imádók, utóbbi egy interjúban hozzátette azt is, hogy a limonádérajongók körét is erősíti.

Beyoncé a pizzára esküszik, ahogy Kim Kardashian is, neki a New York pizza a kedvence (ennek vastagabb a tésztája és több rajta a sajt). Brad Pitt vacillált a steak és a pizza között, de végül nála is a pizza győzött.

Sült krumpli pártolók

Gwyneth Paltrow imádja a sült krumplit és a csirkesalátát. Egyszer elárulta azt is, milyen menüsort választana a legutolsó étkezéséül.  „Osztriga és koktélmártás, majd sült, töltött homár hasábburgonyával. Szeretnék bagettet és sajtot is és vörös bort." – mondta.

Emma Stone kedvencei a hasábburgonya és a kelbimbó. Cameron Diaz-é pedig a kaviár és szintén a sült krumpli.

Édességimádók

Többen is valamilyen édességet jelöltek meg a kedvencükként. Tom Cruise például fagyi imádó. Taylor Swift a brownie-ért rajong, amit vaníliafagyival fogyaszt, a kedvenc csokis sütijeit a Levain pékségben szerzi be New Yorkban. Britney Spears pedig annyira szereti a csokoládét, hogy többször egy lapon említette a csoki evést az orgazmussal. Selena Gomez szintén imádja a csokoládét, de a sós ropogtatnivalókat is kedveli, a kedvence a Cheetos.

Akik szerint a házi a legjobb

Bradley Cooper a nagymamája sajttortáját említi a kedvenceként, még emlékszik, amikor gyerekkorában együtt csinálták a nagyival.

Jennifer Anistonnak a házi készítésű nachos a szíve csücske, a színésznő kiemelte, hogy rajong a mexikói konyháért.

Emma Watson imádja a tojásos tortillát, amit otthon készít el, rántottát és salsa szószt tesz bele. A Harry Potter filmek főszereplőjének, Daniel Radcliffe-nek pedig a sushi a kedvence, ez természetesen nem házi készítésű.

LADY GAGA EZZEL AZ EGYSZERŰ ÉTELLEL VETTE LE A LÁBÁRÓL BRADLEY COOPERT! >>> 

KIDERÜLT: EZT VOLT AUDREY HEPBURN KEDVENC ÉTELE >>> 

EZT ESZI VILMOS HERCEG ÉS KATALIN HERCEGNÉ REGGELIRE >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss