hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos-kolbászos töltött zsemle

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
8 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zsemlének picit levágunk az aljából, hogy egyenesen álljon. Ezután a zsemle tetejét levágjuk és kibelezzük (a beléből és az aljából prézli lesz). A kivájt zsemlét megkenjük mustárral kevert sajtkrémmel.
  2. Apró kockára vágott vöröshagymát és zúzott fokhagymát teszünk az aljára. Erre apró kockára vágott tepertőt teszünk, majd kovászos uborkakarikák és kolbászkarikák következnek.
  3. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal, ráütjük a tojást és meghintjük fűszerpaprikával. Sütőben addig sütjük, mig a sajt meg nem olvas és aranybarna nem lesz.

BURGONYÁS HAMBURGERZSEMLE>>> 

EGYSZERŰ SZEZÁMMAGOS ZSEMLE>>> 

KÉTFÉLE ROZSOS ZSEMLE>>> 

Megjegyzés

Dr. Gaálné dr. Maráczi Gabriella receptje. "A bátrak Erős Pistával fogyaszthatják." - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss