Elkészítés: Lereszeljük a sajtokat, annyi tejfölt keverünk hozzá, hogy sűrű massza legyen. A márványsajt soknak tűnik, de nem lesz tőle túl pikáns!
A húst kockákra vágjuk, kb. mintha pörkölthöz készítenénk elő. Semmilyen fűszer vagy só nem kell rá. A húst a sajtos-tejfölös szósszal összekeverjük, tűzálló tálba tesszük.
180 fokos sütőben addig sütjük, amíg meg nem pirul a teteje egy kicsit, akkor összekeverjük, majd újra megpirítjuk a tetejét. Ha másodjára is megpirult, akkor már általában el is készült a hús. Kb 30-40 perc a sütési idő. Közben megfőzhetjük a tésztát hozzá.
A főtt tésztára szedjük a szaftos finom húsfalatokat, aki szeretné, még megszórhatja egy kis reszelt sajttal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre