Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

22 kilót fogyott Pintér Tibor: szinte rá sem ismerni a színészre

default user icon
MME
Mindenki döbbenten áll a változás előtt, amin Pintér Tibor, vagy ahogy sokan emlegetik, Tenya keresztülmegy. A színész-énekes ugyanis alig pár hónap alatt megszabadult húsz kilótól, és teljesen megváltozott az arca.

Pintér Tibor elhatározta, hogy megannyi, a nyilvánosság előtt töltött év után visszavonul a celebkedéstől és csakis színházára, a Nemzeti Lovas Színházra, valamint az ott játszott szerepeire fog összpontosítani. Ennek köszönhetően kissé a háttérbe vonult, ritkán tűnik fel nyilvános eseményeken vagy az újságok címlapjain, így mindenkit meglepetésként ért, hogy az utóbbi hónapokban mennyire lefogyott.

Tenya azonban nem véletlenül dobott le magáról több mint húsz kilót, ugyanis a fogyást az életmódváltásnak, a szigorú diétának köszönheti. Pintér Tibor és a társulat egy új bemutatóra, a Herkulesre készül, melynek címszerepét ő maga alakítja. Ennek a szerepnek a kedvéért döntötte el, hogy csúcsformába kerül, még többet edz és odafigyel az étkezésére is. Szerencsére akadt segítsége, ugyanis párja, Ilyés Jenifer nemcsak támogatja, de vele együtt csinálja a diétát.

Pintér életmódváltásában semmi újdonság vagy trükk nincs: naponta két-három alkalommal étkezik és egészséges, diétás ételeket vesz magához, ezek mellett rendszeresen fut és napi több órát lovagol. Közel az ötvenhez példát szeretne mutatni a fiataloknak is, hogy nincs lehetetlen, illetve nemcsak az fontos, hogy a testünk egészséges legyen, hanem az is, hogy a lelkünk is ép maradjon – mondta a Mokkának Pintér Tibor.

Borítókép: TV2

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss