Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mit főzzek a hétvégén? Egy gyors és egy ráérős farsangi menüsorral érekzünk!

default user icon
MME
A "Mi legyen az ebéd hétvégén?" kérdésre a "mindegy", a "nem tudom" illetve a "valami finom" a leggyakoribb válaszok, és mivel ezeket sem megfőzni sem megsütni nem lehet, az ember magára marad a gasztrovívódásaival. Ha nincs ötleted, mit főzz a hétvégén, egy dupla menüsorral segítünk - annyit elárulunk, hogy farsang lévén, fánkot minkettő tartalmaz!

A hétvégi ebéd elkészítése annak kitalálásával kezdődik, és van, hogy a legtöbb időt ez veszi igénybe: ha nagy a család, azért, ha magunkra főzünk azért, de, ha vendégek jönnek, vagy sűrű a program, ami mellé valahogy a főzést is be kellene szuszakolni, akkor sem könnyű kreatívnak lenni.

Mindezek okán két menüsorral is készültünk, egy gyorsabb és egy kissé időigényesebb variációt is összeraktunk, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót! A desszert, az A- és a B-menünél is fánk, ami, úgy gondoltuk, farsang lévén, kötelező elem: a ráérős sorban a klasszikus szalagos, a gyorsított menünél a tízperces stőporos fánk zárja az étkezéseket.

A- MENÜ - RÁÉRŐS:

HÚSLEVES CÉRNAMETÉLTTEL >>>


TÖLTÖTT CSIRKECOMBOK >>> 

FOSZLÓS FARSANGI FÁNK >>>

 

B-MENÜ - VILLÁMGYORS:

grízgaluska leves >>>

MÉZES-MUSTÁROS CSIRKEMELL >>>

sütőporos fánk >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss