Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Marhapörkölt zöldségekkel

MME MME
> 90 perc
egyszerű
költséges
4 adag

Elkészítés

  1. A vöröshagymát meghámozzuk, és finomra aprítjuk. A húst megmossuk, szárazra töröljük, majd felkockázzuk. Egy kuktafazékban felforrósítjuk az olajat, és megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a húst, és néhányszor megkeverve nagy lángon körbepirítjuk. Ezután levesszük a tűzről, meghintjük a pirospaprikával, és elkeverjük. Visszatesszük a tűzre, hozzáöntünk 100 ml vizet, megsózzuk, felforraljuk, majd mérsékeljük a hőt. Lezárjuk a kuktát, és főzzük a húst majdnem teljesen puhára.
  2. Közben a sárgarépát meghámozzuk, és felkarikázzuk. A paprikákat megmossuk, kimagozzuk, a húsukat falatnyi darabokra vágjuk. A zöldségeket a húshoz adjuk. Újra megsózzuk, majd az egészet puhára főzzük. Főtt burgonya vagy párolt rizs illik hozzá.

Ajánljuk még:

ZÖLDBORSÓS CSIRKEMÁJ >>>

SKÓT TOJÁS >>> 

PYTTIPANNA – SVÉD SERPENYŐS MARADÉKOKBÓL >>> 

Megjegyzés

Egy adag: 495 kcal - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss