Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A legjobb zserbóreceptek, ha imádod a diós édességeket

default user icon
MME
Minden családban van egy jól bevált zserbórecept, így biztosan nálad is lapul egy a nagyi receptes könyvében. Vagy mégsem? Ne ess kétségbe, mutatunk hat nagyon finom zserbóreceptet a klasszikustól a sütés nélküli finomságig.

A zserbó kedvelt és méltán népszerű desszert. Sokáig friss marad, ezért – no és a baracklekvár, a dió és csokoládé harmóniája, ízvilága miatt – elsősorban ünnepekre, húsvétra és karácsonyra készítjük. Ha idén te is megpróbálkozol a sütéssel, válassz az alábbi receptek közül, és garantáljuk a sikert!

ZSERBÓ – AZ EREDETI RECEPT>>> 

ZSERBÓ, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI>>> 

ZSERBÓGOLYÓ>>> 

ZSERBÓ, AHOGY BAY ÉVA KÉSZÍTI>>> 

ZSERBÓ (GLUTÉN-, TEJ- ÉS TOJÁSMENTES)>>> 

DIÓS ZSERBÓ>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss