Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt a nagy bejelentés: Krausz Gábor visszatér!

default user icon
MME
A TV2 bejelentette, hogy Krausz Gábor is hamarosan visszatér a képernyőkre - szeptember 4-én ugyanis kezdődik a Séfek Séfe 5. évada!

Hamarosan, egészen pontosan szeptember 4-től újra kitárul a Séfek Séfe konyhájának ajtaja! A műsor Ördög Nórával, Vomberg Frigyessel, Krausz Gáborral és Wolf Andrással lesz látható hétköznap esténként a tv2-n, ahol ismét amatőr és profi szakácsok igyekeznek majd meggyőzni a három profi séfet képességeikről.

 

A Séfek Séfe  különlegessége, hogy a válogatók alatt futószalagon érkeznek Vomberg Frigyeshez, Krausz Gáborhoz és Wolf Andráshoz az ételek, nekik pedig fogalmuk sincs ki készítette ezeket. A séfek kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább, majd a háromnapos tréningen, újabb kihívások elé állítva választják ki a csapataik tagjait.

A műsorban idén is több százan indulnak, akik között látható lesz többszörös gasztronómiai versenyt nyert séf is, de ismert tiktokkerek, visszatérő versenyzők is harcba szállnak és lesz olyan is, aki a mikrofont cserélné séfkabátra. A műsorok alatt a kóstolók között érkeznek majd például a Dancing with the Stars táncosai, szerelmes sztárpárok, vasutasok, balatoni büfések, indiaiak, de Nánási Mici és Venci is ellátogatnak majd barátaikkal együtt az egyik felvételre –írta közleményében a TV2.

A verseny utolsó megmérettetésén, a döntőben kétórás feszített munka vár a legjobbakra, hogy bizonyítsanak. A versenyzők három fogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, séfjeik pedig ekkor már csak szurkolhatnak tanítványaiknak.

A Séfek Séfe fődíjáról a hazai gasztronómiai elit meghatározó alakjai döntenek, olyan szakemberek, akiknek a véleménye irányadó a minőségi vendéglátásban. Az este végén derül majd ki, hogy ki lesz a Séfek Séfe, ki nyeri meg a 10 millió forintot és a szakmai továbbképzést Franciaország egyik legnívósabb séfiskolájába. A Séfek ezenkívül idén is kapnak egy-egy gyönyörűen csillogó aranykést, amellyel második esélyt adhatnak egy olyan versenyzőnek, akinek első főzésével nem sikerült meggyőznie az ítészeket.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss