Sokan nem szeretnének nyáron sem lemondani az előételekről vagy az akár főfogásként is fogyasztható finom levesekről. Egy leves azonban duplán melegít, először akkor, amikor megfőzzük, hiszen "befűti" a konyhát, másodszor pedig akkor, amikor elfogyasztjuk a gőzölgő ételt.
A nyári melegben hidratálásra és hűsítésre van szükség, ezekre pedig a legalkalmasabbak a gyümölcslevesek, és persze azon zöldséglevesek, melyeket nem kell főzni. Ilyen receptekből hoztunk néhányat. Garantáltan frissítőek.
KOVÁSZOSUBORKA-LEVES BULGURRAL >>>
FŐZÉS NÉLKÜLI BARACKLEVES >>>
GAZPACHO >>>
GÖRÖGDINNYÉS-MÁLNÁS GYÜMÖLCSLEVES >>>
KLASSZIKUS VEGYES GYÜMÖLCSLEVES >>>
SZILVAKRÉMLEVES TEJSZÍNHABBAL >>>
FAHÉJAS ALMALEVES >>>
Borítókép: Mindmegette