Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kovászosuborka-leves bulgurral

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A kovászosuborka-leves bulgurral elkészítéséhez a felkockázott kovászos uborkát, a lereszelt fokhagymát, a felaprított kaprot és a joghurtot simára turmixoljuk a kovászosuborka-lével.
  2. Ízesítjük sóval, borrsal, és éjszakára a hűtőbe tesszük.
  3. Másnap a füstölt szalonnát felaprítjuk, és egy serpenyőben megpirítjuk. A bulgurt kétszeres mennyiségű sós vízben megfőzzük. 
  4. A levest a pirított szalonnával és a főtt bulgurral, hidegen kínáljuk. 


Megjegyzés

Recept: Kozsuch Kornél - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss