Elkészítés: Először a cukrot a tojással, a vaníliás cukorral és a vajjal jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a tejet, a végén pedig a kókuszreszelék 2/3-át és a rumot. Ezt a masszát jól összedolgozzuk.
Egy sütőpapírral kibélelt közepes tepsibe öntjük, és előmelegített sütőbe toljuk. 180 fokon fél óra alatt készre sütjük.
Miután elkészült, gőz felett felolvasztjuk a csokoládét, és egyenletesen elkenjük a süti tetején, a legvégén pedig a maradék kókuszreszelékkel végighintjük. Hagyjuk teljesen kihűlni, hogy a csokoládé megdermedjen.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre