Elkészítés: A tésztához a lisztet összemorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a kakaóport, a sütőport, a porcukrot, a tojást és annyi tejfölt, hogy ruganyos tésztát tudjunk gyúrni belőle. Két részre osztjuk, az egyik felét kinyújtjuk, és a tepsibe helyezzük.
A fehér krémhez a tojásfehérjéből kemény habot verünk a porcukorral, belekeverjük a kókuszreszeléket, majd rákenjük a tésztára. Kinyújtjuk a tészta másik felét, ráigazítjuk a kókuszos krémre, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 15-20 perc alatt megsütjük.
Ezalatt a sárga krémhez a sárgájából, a fele cukorból, a lisztből és a tejből sűrű krémet főzünk. Lehűtjük, hozzáadjuk a maradék cukorral habosra kevert margarint, végül a vaníliás cukrot. A krémet rákenjük a kihűlt sütemény tetejére, befedjük gőz fölött felolvasztott tortabevonóval, végül gazdagon megszórjuk kókuszreszelékkel. Hosszúkás szeletekre vágjuk.