A Csokis Kinder Bueno torta elkészítéséhez a tojásokat kettéválasztjuk, és a fehérjét a cukorral felverjük. Hozzáadjuk az étolajat, a sütőporral elkevert lisztet és a zsemlemorzsát.
Egy tortaformát kibélelünk sütőpapírral és a masszát beleöntjük, eloszlatjuk egyenletesen, majd megszórjuk a vágott dióval. Ezután 160 fokos sütőben megsütjük 20-25 perc alatt. Ha kész, a meleg tésztát megkenjük mogyorókrémmel.
A krémhez a tojássárgáját, a pudingport, a lisztet és egy kevés tejet simára keverünk. A többi tejet a cukorral felforraljuk, a tojássárgájás masszát hozzáöntjük, és folyamatos keverés mellett besűrítjük.
A krémet elfelezzük, az egyik feléhez hozzáadjuk a felolvasztott csokoládét. A két krémet kihűtjük. A margarint simára keverjük, elfelezzük és a két krémhez adjuk.
A mogyorókrémes tésztára rákenjük a sárga krémet, ezt beborítjuk tejbe mártogatott háztartási keksszel, erre jön a csokis krém, a tetejére pedig a habtejszínből vert kemény habot tesszük.
Tipp: A mogyorókrémet könnyebb a tésztára kenni, ha előtte egy kicsit mikróba téve felmelegítjük.