Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjét a cukorral, az olajjal, a liszttel, a zsemlemorzsával és a sütőporral összekeverjük. Zsírpapírral bélelt tepsibe öntjük, és megszórjuk a dióval. Megsütjük, és ha kihűlt, megkenjük nutellával.
A krémhez a sárgáját, a cukrot, a vaníliás pudingport, a lisztet és a tejet összefőzzük. A krémet elfelezzük, és az egyik felébe olvasztott csokit keverünk. Ha kihűltek 15-15 dkg margarint keverünk bele mindkettőbe.
A nutellás tésztára rákenjük a sárga krémet, erre tesszük a tejbe áztatott háztartási kekszet, majd erre kenjük a csokis krémet. A tetejére lehet tejszínhabot is tenni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre