Kekszes Kinder Bueno torta

120 perc
mester
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A Kekszers Kinder Bueno torta tésztájához a tojásfehérjét a cukorral felverjük. Hozzáadjuk az étolajat, a sütőporos lisztet és a zsemlemorzsát. Tortaformába simítjuk, megszórjuk a dióval, majd megsütjük (tűpróba). A kész tésztára rákenjük mogyorókrémet.
  2. A krémhez a tojássárgákat, a pudingport, a lisztet egy kevés tejjel csomómentesre keverjük. A többi tejet a cukorral együtt felforraljuk, és az előbb kikevert pudingos-tojássárgás masszát fokozatosan hozzáöntjük, és folyamatos keverés mellett besűrítjük.
  3. Ezt a krémet ezután kettéosztjuk. A krém egyik felébe belekeverjük a megolvasztott csokoládét, és megvárjuk míg kihűl. A margarint 2 részre osztjuk, és gépi habverővel belekeverjük az egyik részét a csokis krémbe, a másik részét a sárga krémbe.
  4. Összeállításkor a mogyorókrémmel megkent tésztára rákenjük a sárga krémet, ezt beborítjuk háztartási keksszel (érdemes előtte tejbe belemártani, mert puhább lesz), majd erre jön a csokis krém. Az egészet bevonjuk a felvert tejszínnel, és ízlés szerint díszítjük!

Ezek is érdekelhetnek

Friss